logo

Onze services


dien-slider1

Garantie

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een occasion en bijbehorende garantie van Auto Trust? Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid. Gebaseerd op de kilometerstand bij aflevering van uw auto en de leeftijd van uw auto is een passende garantiedekking voor uw auto afgesloten. Wij zullen u ter plekke adviseren over de meest passende dekkingsvorm.
Bij Autoselect Brabant snappen we dat u niet van verrassingen achter houdt. Daarom werken we samen met Autotrust. Een partij die staat voor duidelijkheid en transparantie.

Autotrust doet haar uiterste best om u een rijervaring zonder zorgen te bieden. Net zoals Autoselect Brabant, is Autotrust zeer klantgericht. In het geval van een claim verwijzen we u naar onze partner garage(s) in de buurt. De voorwaarden worden van tevoren duidelijk en helder gemaakt zodat u precies weet wat u kunt verwachten.


Neem contact met ons op

Kees Nooyens

Inkoop / verkoop

Ons verhaal

Wij zijn een jong, zeer gedreven & dynamisch bedrijf met een passie voor auto's, gestart in 1997 als dealer van premium automerken vanuit Brabant. Met een verkoop van ruim 175 auto’s per jaar en een zeer hoge klanttevredenheid, zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.

sig-bg
Morgen Internet - Light website